Alege Antique Mob pentru casa ta!

Cel mai frumos loc din lume este fara dar si poate, acasa! Acolo unde ne simtim cel mai bine, unde putem lua masa cu persoanele cele mai apropiate din viata noastra, unde ne putem odihni ore in sir sau pur si simplu locul in care visam cu ochii deschisi!

scaun second handPentru a avea o casa frumoasa si decenta, trebuie sa stii ce fel de mobila sa alegi. Indiferent de tendinte sau de parerile celorlalti, nu uita ca este casa ta si pana la urma important este sa fii original si diferit. Daca nu te pricepi prea bine sau pur si simplu iti este indiferent, poti oricand sa apelezi la un specialist de incredere care te va putea ajuta fara dar si poate!

Ce poate fi mai frumos decat sa petreci o seara interesanta in compania celor dragi si sa va bucurati de timpul petrecut frumos. Atunci cand alegi Antique Mob, alegi pur si simplu calitatea si bucuriile simple ale vietii.

Forma ideala a dormitorului este cea patrata, insa in multe case si apartamente dormitoarele sunt inguste si lungi. Asta nu inseamna insa ca esti ingradit din punct de vedere creativ. Trebuie, in schimb, sa fii foarte atent la dimensiunile fiecarui corp de mobilier si sa alegi finisaje deschise la culoare, pentru a da impresia unei suprafete mari.

Daca ai un dormitor lung si ingust, mobila la comanda este cea mai buna solutie pentru decorarea lui. Obiectele facute la comanda se potrivesc perfect pe orice dimensiuni, asa ca poti sa creezi mobila exact pe dimensiunile care sa se potriveasca nevoilor tale.

Este deja stiut faptul ca paleta cromatica folosita in locuinta ta poate avea un impact pozitiv asupra starii tale de spirit. Intr-un dormitor second-hand, culorile folosite sunt poate mai importante decat oriunde in alta parte. Ca regula generala, trebuie sa tii minte sa nu folosesti culori tipatoare, iar in cazul in care vrei neaparat o nuanta puternica, foloseste-o doar pe un singur perete, cel pe care este asezat patul.

Cele mai potrivite culori pentru zugravirea dormitorului sunt – albastrul, galben pai, verdele greenery sau oliv, gri deschis, oranj, mov deschis, bej, alb.