Confortul unui dormitor second hand

Dormitorul este camera unde ne petrecem cea mai mare parte din timpul cat stam acasa. De aceea, este esential sa oferim o atentie deosebita in decorarea acestuia.

Elementele de mobilier sunt foarte importante. Confortul patului este cel care ne asigura un somn odihnitor, ferindu-ne de dureri de spate.

Daca va doriti o mobila rezistenta, alegeti un mobilier din lemn masiv de stejar, cires sau fag, care imbina elementele clasice cu cele moderne, intr-un design unic.

Pentru a putea fi util si complet, un dormitor trebuie sa contina, pe langa patul matrimonial, trebuie sa achizitionati si o mobila de perete, unde se vor aseza hainele.

Intr-un magazin second hand puteti gasi o gama variata de produse care va vor infrumuseta dormitorul. De la paturi, dulapuri, noptiere, scaune si birouri, toate se gasesc la preturi pentru toate buzunarele.

Un dormitor second hand poate fi o alegere inspirata pentru studentii care nu doresc sa faca investitii foarte mari, dar doresc sa achizitioneze piese de calitate, sau pentru persoanele care stau in chirii.

Pentru toate produsele second hand se elibereaza factura, iar stocurile sunt reactualizate saptamanal. Cu cateva sute de lei se poate schimba radical aspectul locuintei.

Pe langa mobila, se gasesc si decoratiuni, care vor personaliza dormitorul. Inainte de orice achizitie trebuie sa aveti un buget stabilit. Trebuie sa aveti in vedere si dimensiunile camerei, pentru a proportiona bine camera. Aceasta trebuie sa isi pastreze un design minimalist, sa nu fie foarte incarcata.

Tot mai multi romani prefera mobila second hand in detrimentul celei noi, atat datorita preturilor, cat si calitatii mult mai bune. Piesele sunt unicate, cu siguranta nu veti mai gasi si la alte persoane acelasi tip de mobila.

Dormitorul second hand reprezinta alegerea ideala daca doriti sa faceti o schimbare totala a camerei cu doar cateva sute de lei. Fiind bine pastrate de catre fostii proprietari, nu se observa nici o diferenta intre mobilele second hand si cele noi.