Coltare second-hand de cea mai buna calitate

Coltarul reprezinta piesa de rezistenta in orice sufragerie. Fie ca este decorat cu imprimeuri autentice sau cu piele ecologica, acesta va atrage atentia tuturor musafirilor dumneavoastra.

Aceste piese de mobilier sunt extensibile, se pot transforma intr-un pat in cazul in care oaspetii doresc sa ramana peste noapte. Economisiti foarte mult spatiu si prin utilizarea lazii de depozitare cu care un coltar este prevazut.

Pernele decorative de pe coltar au atat un rol estetic, cat si functional, oferind un plus de confort.

Coltarele second-hand au o calitate superioara celor din Romania. In majoritatea cazurilor, acestea sunt piese de import, structurile de rezistenta fiind realizate integral din lemn masiv de fag, deci se pot folosi o perioada de timp indelungata.

coltar second handCulorile vesele vor crea o atmosfera relaxanta, pe care doar in interiorul caminului dumneavoastra o puteti resimti.

Pretul unui coltar variaza intre 1000 si 2000 de lei, in functie de model. Intr-un magazin de mobila noua, pretul minim depaseste 3000 de lei. Economisind, puteti sa va cumparati mai multe piese de mobilier.

Intr-un magazin second-hand sunt aduse aproape saptamanal produse noi, deci se gasesc produse impecabile in orice perioada.

Pentru persoanele care isi doresc o sufragerie amenajata intr-un stil unic, magazinul de mobila second-hand reprezinta alegerea ideala. Piesele sunt unice, deosebite de ceea ce propune piata romaneasca.

Fiind disponibile intr-o gama variata de culori, puteti integra cu succes aceasta piesa, asortandu-se cu restul mobilei.

In functie de dimensiunile camerei, se pot alege coltare de diferite marimi, care sa se incadreze perfect.

Stofa este un material care isi pastreaza calitatile o perioada lunga de timp, fiind rezistenta in momentul folosirii.

Coltarele second-hand se pot aseza atat in partea dreapta a camerei, cat si in partea stanga, in functie de preferintele dumneavoastra.

Concluzionand, piesele de mobilier second-hand sunt o alegere foarte practica, deoarece raportul dintre calitate si pret este foarte bun. Daca doriti sa faceti o investitie, dar nu dispuneti de un buget foarte mare, alegeti cu incredere un coltar second-hand, pe care il gasiti intr-un magazin specializat. Personalul va poate ajuta cu sfaturi despre piesa achizitionata, referitoare la modul de intretinere, pentru a se pastra intr-o stare foarte buna.