Ce este Antiquemob?

Mobila este ceea ce da viata unei incaperi abia create. Ii da stil, clasa si o nota distinctiva in functie de ce a vrut cumparatorul sa inspire celui care intra in camera. Exista mobila noua care nu are farmec sau care se deschioleaza la prima mutare in alta camera si mobila veche care inca sta teapana chiar dupa 20 ani de folosire. Multi oameni ar zice ca mobila mai veche era mai bine facuta, din materiale de calitate si ca putea fi intrebuintata pentru mult mai mult timp decat cea noua.

Poate ca au dreptate. Desi tehnologia nu era asa avansata atunci, lucrurile facute erau mai de calitate si mai durabile in timp decat multe lucruri realizate in zilele noastre. Asa au gandit si Ciprian si Ionut cand s-au decis sa deschida Antiquemob.ro. Antiquemob.ro este un magazin online de mobila second hand, deschis recent prin care se incearca popularizarea conceptului de mobila la mana a doua in Romania. Exista multi iubitori de frumos, de mobila veche cu un stil anume care isi doresc de mult timp sa reinvie moda de odinioara in casa lor si acum au ocazia. Pana acum ceva timp nu se auzise in Romania de mobila second hand in Bucuresti adusa din Germania.

Oamenii sunt reticenti si nesiguri cand vine vorba de lucruri la mana a doua, mai ales cand vorbim de obiecte sau produse care trebuie sa functioneze, sa fie utilizate pentru o perioada de lunga durata si care reprezinta o investitie majora in orice gospodarie. Suntem un popor care nu am folosi lucrurile luate de la o alta persoana de teama sa nu ne fie vandute deja stricate. Vanzarea second hand nu a prin prea mult la publicul nostru, dar lucrurile incep incet-incet sa se schimbe.

De ce Antiquemob.ro?

Pentru ca fondatorii acestui magazin promit calitate si servicii ireprosabile. Pasiunea lor pentru mobila vintage a fost transpusa in acest magazin online unde au expus mobila ca paturi, canapele, mobila de dormitor si de bucatarie. Acestia au studiat amenajari interioare si sunt pasionati de mobila si modul in care poate fi incadrata intr-o locuinta pentru a-i da un nou suflu, clasa si eleganta. Acest magazin online are mobila pe toate gusturile la preturi accesibile oferind o calitate foarte buna.

Preturile sunt stabilite corect, in functie de calitatea produselor oferite. Acestia se mandresc cu cea ofera clientilor, adica echilibrul dintre preturi si livrarea fara probleme in intreaga tara. Pentru cei care doresc sa vada mobila second hand in Bucuresti, pot veni in showroomul din Ghencea pentru a o vedea si a o testa cu grija, dar si pentru a primi informatii, sfaturi, sugestii de la cei doi fondatori ai magazinului.

Veti fi intampinati cu un ceai cald si rabdare, dar si cu mult respect pentru ceea ce vand ei. Veti vedea cata pretuire si cata dedicare au acesti oameni pentru afacerea lor. Ei considera ca pretul mic nu inseamna calitate proasta, ci din contra, reflecta ideea ca lucrurile bune pot fi si accesibile unui cumparator cu buget mai mic.